30 november, 2021

In het verleden heb ik vaak geprobeerd om vogels te schilderen. Eigenlijk was ik er nooit tevreden mee. Dit keer weer een hernieuwde poging met als onderwerp vogels van Ecuador. De basis hiervoor zijn de foto's die ik heb gemaakt in 2019. (Ik heb dit schilderij aan de tab Art toegevoegd). Herinneringen komen weer boven. Ik mis het reizen en hoop dat het snel weer zonder problemen kan. Ik ben bang dat Corona ons nog wel even tegen zal houden... Gelukkig blijven er genoeg leuke dingen over zoals fietsen met mijn partner, lezen, schilderen, in de volkstuin fotograferen en met vrienden er op uit als het weer het toelaat.  We moeten het beste er maar van maken.


12 opmerkingen:

Wilma zei

Dat ziet er niet verkeerd uit Ben!
We moeten er inderdaad wat van maken. Ik heb me prima vermaakt met het fotograferen van nieuwe onderwerpen, zoals bolvormige springstaartjes, en paddenstoelen kleiner dan een mm. In de tuin is ook weer van alles te zien.

waldlaeufer68 Frank Scholtyssek zei

Hallo Ben
das ist wirklich Kunst, sehr schön gemalt finde ich... ich selber bin dafür nicht geeignet...
Grüsse Frank

Patsfotos. zei

Hoi Ben.

Ik vind het echt heel mooi.
Kleurrijk.

Groettie van Patricia.

Caroline zei

Prachtig Ben.

KeesvanD zei

Hoi Ben,
Het reizen naar het buitenland wordt momenteel nogal beïnvloed door Covid-19. Pas op het moment dat het veilig genoeg voelt ga ik er weer eens over denken. Nederland biedt gelukkig ook aantrekkelijke mogelijkheden. Dat je ook schilderen als hobby hebt komt zeker in de wintermaanden goed uit. Het houdt je niet alleen op een prettige manier bezig, maar je laat hier zien dat je er ook nog wat moois van kunt maken.
Groet, Kees

Maria zei

Hoi Ben,
Prachtig!
Je brengt gelijk wat vrolijkheid met deze kleurrijke vogels!
Knap geschilderd, ik hou ervan!
Groetjes,,
Maria

Marianne De Vogelkijker zei

Super fraai en knap gedaan Ben. Hier kun je tevreden over zijn hoor! Mooie vogels en dito geschilderd. Het is inderdaad een leuke hobby en wat je schreef, we hebben voorbeeld materiaal genoeg en goed tijdverdrijf deze dagen.

Groetjes,
Marianne

Tinie zei

Nou je hebt ze anders mooi geschilderd Ben, mooie kleurrijke vogels ook.
Groetjes Tinie

Helma zei

Heel mooi Ben :_)
Ik kom net bij Marianne vandaan in die was aan het tekenen geslagen en jij dus aan eht schilderen.
Heel mooi en ook heel creatief.

Gr. Helma

Berend zei

Erg mooi Ben

Bert van Bommel zei

Dat ziet er helemaal niet verkeerd uit Ben, dat kan zo in een lijstje.
Groet Bert

advanduren zei

Leuke hobby ook dat tekenen, ik heb er veel bewondering voor. Zelf in het verre verleden ook ooit nog eens een opleiding voor gevolgd, maar je kunt niet alles doen, ik kom een leven te kort. Prachtig resultaat dit.

Groeten,
Ad